LSC zoekt een collega!

Service US

LSC is op zoek naar een nieuwe collega. Heb jij een technische achtergrond en/of aanleg voor techniek en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Lees hieronder dan snel verder.

Intro

Lamers System Care B.V. (LSC) is een jonge organisatie met een hecht team dat kwaliteit en een hoge mate van dienstverlening hoog in het vaandel heeft staan. Wij verkopen en installeren duurzame systemen die helpen aangroei te voorkomen op vrijwel alle typen vaartuigen, van tankers, fregatten en sleepboten tot prachtige superjachten. Hierdoor is het te verrichten werk bijzonder afwisselend en zijn onze medewerkers in de gehele Benelux te vinden. Ook uitstapjes naar internationale scheepswerven komen met enige regelmaat voor.

Onze systemen worden ingezet op verschillende toepassingsgebieden waar aangroei een probleem is wat leidt tot hogere onderhoudskosten en stijgend brandstofverbruik, denk hierbij aan (zeewater)koelsystemen en scheepsschroeven.

Functie-inhoud

Je zult onderweg zijn, voornamelijk met de service-auto, voor het verrichten van installaties en servicegerichte taken. Hierbij fungeer je als ambassadeur waarbij je enthousiasme en kennis over onze producten centraal staan. Je zult het gezicht van onze organisatie zijn en zodoende ook klantcontact onderhouden.

Je bent de spil van onze organisatie als het gaat om het installeren en servicen van onze systemen, voornamelijk in de scheepvaart, maar ook steeds meer in de industrie.

Functie-eisen

  • Hands on mentaliteit
  • Interesse in techniek
  • Communicatief vaardig
  • Enthousiast / flexibele instelling / gezond gevoel voor humor
  • Ervaring met Autocad / vergelijkbaar tekenprogramma is een pré
  • In bezit van Rijbewijs B

Werksfeer

We zijn een kleine organisatie waarbij werkplezier en een gemoedelijke sfeer bovenaan staan. Het belangrijkste voor ons is dat je past binnen ons team.

Heb je een technische achtergrond/aanleg voor techniek en hou je van avontuur? Dan ben je van harte uitgenodigd om te solliciteren op deze functie. Wil je eerst eens kijken hoe het werkt? Kom dan mee voor een meeloopdag.

Solliciteer dus direct via mail info@LSCare.nl. Laat ons weten wat voor persoon je bent en waarom jij degene bent die geschikt is voor deze functie. We komen graag met je in gesprek.