Kwaliteit en veiligheid verankerd: LSC is ISO 9001 en VCA* gecertificeerd!

ISO-VCA

We zijn verheugd om aan te kondigen dat LSC de ISO 9001 en VCA* certificering heeft behaald!

De ISO 9001-certificering is wereldwijd bekend als dé norm voor kwaliteitsmanagement. Het behalen van deze certificering betekent dat we voldoen aan de strenge eisen van de ISO 9001-norm, die gericht is op het leveren van producten en diensten die voldoen aan de verwachtingen van onze klanten en wettelijke vereisten.

Met de ISO 9001-certificering tonen we aan dat we onze klanten een consistente en betrouwbare ervaring kunnen bieden. We zijn toegewijd aan het continu verbeteren van onze processen en het luisteren naar de feedback van onze klanten om aan hun verwachtingen te voldoen en zelfs te overtreffen.

VCA* is een bedrijfscertificering die de veiligheid op de werkvloer waarborgt. Het certificaat toont aan dat wij voldoen aan strenge eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Veiligheid is essentieel voor zowel de werknemers als de klanten. Met deze certificering laten we zien dat we serieus omgaan met veiligheidskwesties. 

Dit is een belangrijke mijlpaal voor ons bedrijf en we zijn trots op het harde werk en de toewijding van ons hele team om dit te bereiken. We willen onze klanten bedanken voor hun voortdurende vertrouwen in ons bedrijf en we blijven ons inzetten voor het leveren van hoogwaardige producten en diensten die aan hun behoeften voldoen.

We kijken ernaar uit om onze samenwerking voort te zetten en nieuwe kansen te verkennen terwijl we blijven groeien en ons verbeteren op basis van de hoge normen van de ISO 9001 en VCA* certificering!